Bemutatkozás

Üdvözöljük Önt abban a reményben, hogy hamarosan üzleti partnereink sorában köszönthetjük. Bemutatkozónkban szándékozunk felkelteni érdeklődését a HAJDU FUVAROZÁSI KFT. iránt.
Először is engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünk tevékenységét, működését.
A cégünk 1985-ben családi vállalkozásként indult majd a Hajdu Fuvarozási Kft. 2000-ben alakult.
Vállalatunk megbízható és fenntartható működését segíti saját tulajdonú 45.000 m2 telephelyünk és 300 m2-es irodaházunk, melyek az ország egyik legjobban fejlődő térségében Nagyigmándon találhatóak, jól megközelíthetőek Bécs Budapest irányából M1-es autópályától 5 km-re, Szlovákiától 15 km-re.
A vállalkozás működését folyamatos fejlődés jellemezte már a kezdetektől. A piaci verseny folyamatosan egyre nagyobb kihívásokat támasztott elénk, de járműparkunk fejlesztése, raktáraink megépítése és korszerűsítése révén még ebben a versenytársakkal zsúfolt piaci helyzetben is sikerült fejlődnünk.
Induláskor fő tevékenységi körünk a fuvarozás volt, majd fokozatosan újabb szolgáltatásokkal bővítettük kínálatunkat. Napjainkban raktározással, fuvarozással, szállítmányozással és komplett logisztikai szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére. Célunk egy modern logisztikai bázis kialakítása, mely a legegyszerűbb igények kielégítésétől a legbonyolultabb logisztikai feladatok ellátásáig kínál hatékony és költségtakarékos megoldást partnereink számára.
Cégünk már a kezdetek óta vetőmag szállítással foglalkozott, majd a megépített raktárainkban vetőmag logisztikai szolgáltatást nyújtottunk. A sok éves tapasztalatnak és a felkészült, gyakorlott munkatársaknak köszönhetően egyre növekvő árumennyiséget vagyunk képesek a legprecízebb módon feldolgozni. Társaságunk a legkorszerűbb készletkezelő programokkal, illetve mobil eszközökkel rendelkezik. Az egyszerű raktárbérleti konstrukción kívül nyújtott szolgáltatásunk része az áru mozgatása, pontos nyomonkövetése, be- és kiszállítása belföldi- és nemzetközi viszonylatban is. A raktározás, árumozgatás, árukövetés, nyilvántartás, adatfeldolgozás és adatszolgáltatás színvonala megfelel a modern logisztika iránt támasztott szigorú követelményeknek.
10.000 m2-es raktárbázisunk is Nagyigmándon található. A korszerű követelményeknek megfelelő, öt különálló épületből álló raktárak az elmúlt 5 évben épültek. Külső és belső biztonsági kamerával, a nagyigmándi tűzoltósághoz bekötött tűzjelzővel, és szellőztető rendszerrel felszereltek. Valamennyi raktárépületünkben kéthetente teljes körű, külső- és belső bogár- és kártevőirtást végeztetünk, így épületeink kártevőmentesek.

Telephelyünk 24 órás őrzés mellett kamerával és egyéb riasztórendszerrel van felszerelve.
Gépjárműparkunk 24 tonnás szerelvényből, illetve egyéb kisméretű autókból áll. Gépjárműveink mind műszakilag, mind esztétikailag megfelelnek az európai normáknak. A gépjárműveink WebEye rendszerrel felszereltek, így a nap minden órájában nyomon tudjuk követni a szállítmány útját.
Vállalkozásunk rendelkezik vagyon- és fellelőségbiztosítással. A raktározási tevékenységhez élelmiszeripari csomagoló anyagok tárolásához szükséges engedélyünk van.
Legfontosabb célunk a partnereink teljes körű kiszolgálása.

Amennyiben cégünk felkeltette érdeklődését, úgy keressen minket bizalommal!

Képgaléria

Szolgáltatásaink

Elérhetőségeink

Ne habozzon, bátran lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeinken:

Cím: Hungary 2942 Nagyigmánd, Gábor Á u. 26.
Tel.: +36 30 9463220
E-mail: info@hajdukft.com