Kapacitásbővítés a HAJDU Kft.-nél

A kedvezményezett neve: HAJDU Fuvarozási Kft.

A projekt címe: Kapacitásbővítés a HAJDU Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 163 912 554 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 55%

A projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés legfőbb célja a vállalkozás tárolási kapacitásainak bővítése. Ehhez az alábbi beruházások, beszerzések fognak megvalósulni:

  • Új épület építése: 2021,5 m2-es új raktár építése, új partnerek szerződtetését tenné lehetővé, amely eredményezné a bevétel növekedését. A raktárban modern infrastruktúrájú berendezéseket telepítenénk, amely korszerű környezetet hozna létre, mint pl.: új fűtési rendszer, elektromos targoncák.
  • Napelem rendszer: Az új raktárépületen elhelyezendő napelemmel a cég célja, hogy környezetbarát módon használja fel az energiát, valamint a későbbiek során költségeket takarítson meg ezáltal.
  • Targoncák: 1 db RX 20-20P és 2 db FM-X 17 targonca beszerzése. Az szállítmányozás, forgalmazás területén megnövekedett forgalom minőségi kiszolgálásához, az áruk mozgatásához, raktározáshoz, elengedhetetlen, a műszakilag kifogástalan, nagy teherbírású targoncák megléte. A beszerzéssel ezt a célt kívánjuk megvalósítani.
  • Állványrendszer: 1 db soros raklapos állványrendszer, mely 3180 db EUR méretű, h=1.600 mm magas, 1000 kg súlyú paletta elhelyezésére alkalmas, talaj + 4 szinten. Az állványrendszer a pályázat keretében építendő raktárépületben kerülne elhelyezésre, és a szállítmányozandó áruk tárolását szolgálná.
  • MacBook laptop: 1 db MacBook laptop beszerzése az irodai adminisztráció ellátása érdekében. A felépítendő raktár magával hordozza azt, hogy egyre nagyobb számú megrendelést kell a cégnek teljesítenie, melyhez elengedhetetlenek az adminisztratív/irodai tárgyi feltételek is. Ezt a célt szolgálja a laptop beszerzése.
  • Nyelvi képzés: A képzés során megszerezhető kompetenciák: Szövegértés – Hallás utáni értés: Megérti a személyére, a családjára, a közvetlen környezetére vonatkozó, gyakran használt, egyszerű szavakat és szókapcsolatokat, ha lassan és tagoltan beszélnek hozzá.
  • Tanácsadás: A szervezetfejlesztési tanácsadás elsősorban a belső működések és folyamatok vizsgálatára terjed ki, valamint a szervezet adott környezethez való alkalmazkodásának felmérésére. Ez magában foglalja a szervezeti struktúra, a működési folyamatok és munkakörök, valamint a belső szabályzatok elemzését, korrigálását és kialakítását.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.08.31.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01008

Telephely

2942 Nagyigmánd
Tárkányi út 15.

Email

info@hajdukft.com

Ügyfélfogadás

Hétfő: 8:00 – 16:00
Kedd: 8:00 – 16:00
Szerda: 8:00 – 16:00
Csütörtök: 8:00 – 16:00
Péntek: 8:00 – 16:00

Küldjön üzenetet